فیبرهای موجود در انبه به سلامت سیستم گوارشی ما کمک میکند و آب موجود در آن بدنمان را هیدراته نگه میدارد.
داستان شیرین شنگول و منگول تصویری برای کودکان (قسمت دوم)
اما قبل از آن، بیایید چند مطالعهی تحقیقاتی را که انبه را به سلامت عمومی بدن پیوند میدهند، مورد بررسی قرار دهیم.
همچنین پتاسیم موجود در انبه خطر ابتلا به سنگ کلیه را پایین میآورد.
یک فنجان انبه خشک (معادل ۱۶۵ گرم) انبه، تقریبا ۵۱۰ کالری دارد که ۱۰۶ گرم آن را قند میوه تأمین میکند. این مقدار در انبه تازه، فقط ۹۹ کالری است. افرادی که دارای قند خون بالا یا مبتلا به دیابت هستند، باید مراقب مصرف انبه خشک باشند. با توجه به میزان قند و کالری که گفتیم، مصرف انبه خشک را باید به یکپنجم مصرف انبه تازه کاهش دهید.
همچنین بدن را به خوبی هیدراته نگه میدارد، و این هم یکی دیگر از دلایلی است که مصرف این میوه در تابستانهای گرم ترجیح داده میشود.
پوست انبه همچنین محتوی کورستین است. پوست انبه را میتوان خام یا پخته میل کرد. یکی دیگر از راههای خوردن همزمان میوه و پوست انبه درست کردن ترشی انبه است.
مشکل اصلی اینجاست که بیشتر انبهها ارگانیک نیستند و ممکن است مواد آفتکش روی سطح پوست آن باقی مانده باشند.
میوه انبه رسیده در رنگ و اندازههای متفاوت است. انبهها click here میتوانند به رنگ زرد، نارنجی، سبز یا قرمز باشند. برگهای انبه از ۱۵ تا ۳۵ سانتی متر طول دارند و همیشه سبز هستند.
با توجه به وجود تاننها، فلاونوئیدها و ساپونینها انبهها به بهبود زخمهای معده نیز کمک میکنند.
بله، انبه برای نوزادان بی خطر است. این میوه به هضم غذای آنها کمک میکند و حتی ایمنی بدن کودک را افزایش میدهد.
یک مطالعه در مؤسسه تحقیقات فناوری غذایی، نشان داد عصاره پوست انبه دارای خواص ضددیابتی است. مطالعه دیگری که دانشگاه علوم پزشکی سوزوکا انجام داد، دریافت که مانگیفرین موجود در انبه ممکن است اثرات مثبت در مبتلایان به دیابت نوع ۲ داشته باشد.
میتوانید آنها را خشک کنید و برای درمان اسهال مصرف کنید. در برخی از جزایر کارائیب، جوشاندهی برگ انبه برای درمان اسهال مورد استفاده قرار می¬گیرد.
۲ میکروگرم)، سدیم (۳.۳ میکروگرم)، روی (۰.۱ میکروگرم)، مس (۰.۲ میکروگرم)، سلنیوم ( ۱ میکروگرم) و مواد مغذی دیگر است.